15% SLEVA na letní softshellky! Akce platí jen do neděle! Podívat se.

Jak jsme postavili novou prodejnu

5 minut čtení
O V-MARTU

Jak to celé probíhalo?

Již delší dobu jsme přemýšleli nad kompletní rekonstrukcí naší prodejny v centru Liberce. Nyní se nám naskytla skvělá příležitost otevřít si nový, větší, světlejší obchůdek hned vedle toho našeho původního. První myšlenky nám říkaly, že to je skvělá šance! V těch stávajících přece můžeme i nadále šít a v té nové už bude jen naše prodejna. Oddělená, čistá, světlá a mnohem hezčí! A tak jsme tady, a pustili jsme se do rekonstrukce.

 

v-mart hotovo ikona Formální záležitosti

Podepsali jsme smlouvu a přihlásili jsme prodejnu na úřadech. Uzavřeli jsme starou prodejnu, připravili návrh nové prodejny a jdeme na to! Teď už nám nic nebrání v novém začátku.

 

v-mart hotovo ikona Hrubé úpravy

Sundali jsme původní světla, zásuvky a vypínače. Zakryli jsme díry ve zdech po předešlých majitelkách a strhali původní, rozbitou dlažbu. Zatím naše prodejna vypadá docela strašidelně a rozbitě, ale bez práce nejsou koláče. Jsme všichni velcí puntičkáři a chceme mít vše dokonalé a podle našich představ - a to se neobejde bez špinavé práce. 

 

v-mart hotovo ikona Malování

Prodejnu jsme nově vymalovali - teď už jsou stěny hladké, čisté a hlavně - bílé. Pořídili jsme nová světla, vyměnili staré zásuvky a vypínače a pomalu upravujeme každý milimetr našeho snu. 

 

v-mart hotovo ikona Nové vybavení prodejny

Kvůli technickým dispozicím jsme museli vymyslet nový návrh prodejny - byla to trochu fuška, několik desítek hodin strávených hledáním vhodného nábytku (na eshopech, ale i v kamenných prodejnách), ale nakonec jsme to vymysleli. Nový nábytek již máme na prodejně a montujeme jako o život. Přivezli nám také nový pult, háčky jsou připevněny, pokladna v pořádku nachystána, ale největší pýchou našeho obchodu je malinká lavička ve výklenku prodejny. Zde si může Vaše ratolest posedět, zatímco vy si v klidu prohlédnete naše krásná pyžamka, tepláčky a další produkty. 

 

v-mart hotovo ikona Připravujeme nové výlohy

 Abyste nás viděli už z dálky - proto jsme připravili krásné polepy na výlohu, světelné kolo a lepíme otevírací dobu. Slavnostní otevření naší krásné prodejny se už blíží mílovými kroky a my nemůžeme dospat nedočkavostí, až vám budeme moci všechno ukázat! 

 

v-mart hotovo ikona Otevření prodejny!

A je to tady! Dlouho očekávaná otevíračka! Netrpělivě čekáme na Vaši návštěvu a těšíme se, jak se vám budeme líbit v novém kabátě. Nám se naše prodejna (i přes všechnu dřinu a úskalí a nervy a poztrácené šroubky) moc líbí a jsme na ni náležitě pyšní. A co vám? :) 

 

 

Mám otázku

Kde se nachází nová prodejna?

Úplně na stejném místě, pouze o kousek vedle. Adresa je stále stejná - Rumunská 43, 460 01 Liberec, takže nemějte žádný strach. U nás nemáte kam zabloudit - uvidíte nás již z Fügnerovy ulice v samém srdci Liberce. Máme veeelikou, barevnou výlohu :) 

 

Kdy byla nová prodejna otevřena?

Novou prodejnu jsme otevřeli v pondělí 13.8.2018.

 

Mohu si po otevření vyzvednout balíček na prodejně?

Ano! Velmi rádi Vám objednávku z e-shopu předáme na prodejně.

 

Líbil se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé informace do e-mailu každý týden.