15% SLEVA na letní softshellky! Akce platí jen do neděle! Podívat se.

Jak vyrábíme radost

5 minut čtení
O V-MARTU

V naší maličké liberecké dílničce vyrábíme radost! Nevěříte? Tak čtěte pozorně dál, protože my vám řekneme, jak to vlastně děláme…

1. Výběr materiálu

Každý kousek materiálu nevybíráme jen podle ceny jako mnozí ostatní. Dbáme na nejvyšší kvalitu, stálost barev, vybíráme také s citem a hledáme dodavatele, kteří mají certifikované látky. Proto se nám často stává, že se do hledání nejhezčích motivů a látek ponoříme tak, že je už dlouho po půlnoci...

2. Kombinování a volba střihu

Téměř všechny naše produkty (pyžamka, tepláčky, turky) se skládají alespoň ze dvou barev (a někdy z hoooodně moc barev, potisků a tvarů…). Většinou má větší část produktu jednu barvu, náplety či prošití pak má barvu jinou. Vždy zkoušíme různé varianty, abychom dosáhli té nejhezčí kombinace, která se vám (i nám) bude líbit. Střihy volíme dle aktuální módy, ročního období, přání zákazníků… Používáme pouze osvědčené střihy, aby vašemu dítku naše produkty co nejlépe seděly a byly pro něj pohodlné a příjemné.

3. Stříhání materiálu a přípravné práce

Na stříhání si musíme většinou vyhradit dost času. Každý kus je totiž stříhán ručně, po nastříhání všech dílů se materiál ještě kontroluje, jestli není kazový a odpovídá našim standardům. Poté si naše švadlenka nachystá stroje a jde se na to!

4. Kontrola

Po ušití prochází každý kus dokončovacími pracemi a následnou vizuální kontrolou, aby vše bylo tak, jak má. Materiál je bez vad, čistý, nikde z výrobku nekoukají nitě, není křivě ušitý… Po celém procesu se produkt nažehlí a je připraven k prodeji.

5. Prodejna a eshop

Produkt z dílničky putuje na prodejnu (nemá to ani nijak daleko, prodejna a dílna jsou sousední místnosti :D) a tam dostane visačku, nacení se a pověsí nebo složí, podle aktuální potřeby. Téměř všechny produkty (pokud nevyrobíme třeba jen nějaký testovací kus) se po získání visačky a ceny fotí na eshop. To nám trvá spoooousty času… Každá fotografie se poté upravuje, aby co nejvěrněji ukazovala nový produkt, vymyslí se popisek a přidává se na eshop. Hurá, nový produkt je na světě!

6. Nákup a expedice balíčků

Vše, co ušijeme, si můžete do několika hodin zakoupit u nás na prodejně v Liberci. Pokud jste ale z daleka a cestu do Liberce neplánujete, můžete si produkty objednat přes eshop (ale neslibujeme, že vždy vše zbyde, někdy se nám stane, že produkty jsou dříve vyprodány na prodejně, než se stihnou dát na eshop). Poté, co nám přijde objednávka, produkty stahujeme z obchůdku a připravíme balíček, který v co nejkratší době odesíláme přímo k vám domů.

7. Ta radost!!!

Největší radost nám dělá, když nám pošlete fotku drobečka v našem oblečení. Vidět tu radost v dětských očích je největší odměna za naši práci. Děkujeme. <3


detail3

 

Líbil se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé informace do e-mailu každý týden.