Vážení zákazníci, z důvodu dovolené budeme expedovat balíčky v pondělí 9.8.2021. Jako poděkování za čekání pro Vás máme dopravu zdarma na všechny objednávky

Hodnocení obchodu

5,0 520 hodnocení
Přidat hodnocení
5
516x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva | 2.8.2021
Skvělý obchod, který jsem objevila náhodou na internetu. Kvalitně ušité (a v Česku!) dětské oblečení, příjemný materiál. Oceňuji výběr legín pro kluky i tepláky s dvojitými koleny, a krome funkčnosti i šik. První den jsem objednala, druhý den už měla objednávku doma.
TS Avatar autora Tereza Slavíkova | 1.8.2021
Spokojenost jako vždy!!!
J Avatar autora Jana | 29.7.2021
Spokojenost, kvalitní materiál a velmi pěkně ušito. Rychlé dodání. Doporučuji.
A Avatar autora Alena M. | 28.7.2021
Doporucuji
J Avatar autora JanaMk | 27.7.2021
Maximální spokojenost.
M Avatar autora Markéta | 27.7.2021
Rychlé dodání, krásně zabaleno a oblečení paráda! Velikosti sedí. Určitě zde opět nakoupím!
Avatar autora Radka Červená | 26.7.2021
Spokojenost, bezproblémová komunikace, rychlé dodání.
P Avatar autora Pavlina | 26.7.2021
Bájecna pyzamka a nadherne leginy, děti je milují a já na dětech také. Kupuji pravidelne jak deti rostou!!!
M Avatar autora Mirka | 26.7.2021
Spokojenost, oblečky kvalitní, slušivé, velikosti sedí. Hrůza jsou ty papírové štítky (s pokyny na údržbu), koušou! Když i nejmenovaná firma se sportovním oblečením umí našít pokyny tak, že po ustřižení zbyde jenom kus měkké látky, myslím, že by to mohlo jít i tady. Zejména na pyžámku mi to přijde nevhodné. Ale jinak parádní kousky ????
VM Avatar autora Vojtěch Martínek (Administrátor) 26.7.2021
Dobrý den, děkujeme za reakci. O štítcích víme, budeme se snažit najít dodavatele na štítky z jiného materiálu. Jen jsme trochu omezeni tím, že na štítky je nutné mít certifikát pro děti do 3 let, což moc firem neumí... :) Určitě se do budoucna polepšíme.
L Avatar autora Lenka | 25.7.2021
Rychlé dodání, krásný a příjemný materiál. Kalhoty krásně sedí, velmi pohodlný střih. Jsem moc spokojená a určitě zde nenakupuji naposledy :)
J Avatar autora Jana | 25.7.2021
Prijemny material s krasnymi motivy, objednane soft kalhoty i pyzamo krasne sedi. Rychle dodani. Jsem spokojena.
J Avatar autora Jitka | 21.7.2021
Kvalitně ušité oblečení.
K Avatar autora Kavanova | 21.7.2021
Jsem spokojená
JH Avatar autora Jana Hamplová | 21.7.2021
Jsem spokojená :-)
V Avatar autora Vlasta | 19.7.2021
Kvalitní a příjemný materiál, krásné motivy, rychlé dodání, moc hezky sedí, vše na jedničku.
O Avatar autora Olina | 18.7.2021
Rychlost dodání kvalita oblečení vše na jedničku
H Avatar autora Hanka | 15.7.2021
Velká spokojenost. Rychlé dodání, krásné motivy, pěkně sedí.
Š Avatar autora Šárka | 15.7.2021
Rychlé dodání. Kvalitní práce, materiál. Koukavé motivy, které zaujmou.
M Avatar autora Marie | 15.7.2021
Rychlé dodání.Krásně ušito
J Avatar autora Jiřina | 15.7.2021
Výborná komunikace i rychlost doručení. Oblečení se nám líbí a těšíme se, že se bude i příjemně nosit. Děkuji a doporučuji.

Stránka 1 z 26 , položek celkem: 520

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.