Prodejna v Liberci je trvale uzavřena. Více informací o prodejně a osobních odběrech najdete zde.

Hodnocení obchodu

5,0 417 hodnocení
Přidat hodnocení
5
414x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 7.5.2021
spokojenost, kvalitní zboží, hezké vzory
M Avatar autora Markéta | 6.5.2021
spokojenost, rychlost, kvalita
M Avatar autora Monika | 5.5.2021
Velka spokojnost.
BS Avatar autora Barbora Sedláčková | 4.5.2021
Chvalim rychlost dodání a kvalitu:-)
N Avatar autora Nikola R | 4.5.2021
Rychlé dodání. Milé bylo i malé balení bonbónku pro děti. Nemám žádné výhrady. Kalhoty, které jsem si objednala sedí krásně. Veliká spokojenost! Rozhodně doporučuji.
H Avatar autora Helena | 4.5.2021
Rychlé dodání a hezké a kvalitní.
V Avatar autora Veronika | 3.5.2021
Jsem vždy spojená. Moc doporučuji ❤️
J Avatar autora Jana | 3.5.2021
Krasne a kvalitni obleceni. Dodani rychle. Teplacky uz nebudu kupovat jinde :)
P Avatar autora Petra | 2.5.2021
Skvělý materiál, rychle vyřízená objednávka, rychlé dodání. Doporučuji nákup v tomto obchodě.
H Avatar autora Helena | 30.4.2021
Krásné legíny, kvalitní materiál i provedení. Rychlé dodání. Jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji!
M Avatar autora Milan | 29.4.2021
Kvalitní tričko za rozumnou cenu. Rychlé dodání,možnost vyzvednout na prodejně zdarma.
M Avatar autora Monika | 29.4.2021
Jsem naprosto spokojená. Rychlé dodání. Oblečení je kvalitní, krásné a synovi perfektně sedí. Mám už doma několik kousků a určitě nebudou poslední:-) Vřele doporučuji.
M Avatar autora Marie | 27.4.2021
Jsem velmi spokojená s dodaným zbožím, výborná komunikace a rychlé dodání.
NT Avatar autora Nikola Tomková | 26.4.2021
Rychlé, přehledné, kvalitní
K Avatar autora Kubálková | 26.4.2021
Doporučuji jsem velmi spokojená JK
L Avatar autora Lucie K. | 26.4.2021
Rychlost, výborná komunikace, krásné zboží. Doporučuji :)
VP Avatar autora Vendula Pospíšilová | 25.4.2021
Moc pěkné a kvalitní věci.
JJ Avatar autora Jana Jančurová | 25.4.2021
Krásná pyžamka,syn je nadšený. Moc děkuji.
PC Avatar autora Patricia Chovancová | 25.4.2021
Krásné a kvalitní věci, kvalitní a krásně barevné látky, rychlé vyzvednutí. Moje vnoučata vám dělají reklamu na Slovensku.
P Avatar autora Petra | 25.4.2021
Krásné látky, rychlé dodání, naprostá spokojenost. Doporučuji!

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 417

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.