Hodnocení obchodu

4,9 15 hodnocení
Přidat hodnocení
5
13x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.6.2018
Opět jsem velice spokojená. Příjemný materiál a rychlé dodání. V neděli objednáno a v úterý dodáno.
Avatar autora | 24.5.2018
Super. Rychlá komunikace i vyřízení objednávky. Objednané zboží je přesně podle mých představ. Prostě nadšenost
Avatar autora | 17.5.2018
Spokojenost nadmíru. Pyžámko krásné.Co se týče dodací doby, v úterý večer objednáno a ve čtvrtek dopoledne dodáno.
Avatar autora | 15.5.2018
Maximalni spokojenost
Avatar autora | 8.5.2018
Jsem nadčená děkuji moc
Avatar autora | 5.5.2018
Jsem nadsena.a dcera taky.urcite to neni posledni nakup u vas.moc dekuji
Avatar autora | 26.4.2018
Super. Rychle dodani i komunikace.
Avatar autora | 26.4.2018
Krásné kvalitní zboží, rychlá expedice a dodání Velice oceňuji prodloužený zadní díl!
Avatar autora | 17.4.2018
Perfektní, moc děkuji.
Avatar autora | 14.3.2018
Spokojena , krásné tepláky .
Avatar autora | 8.3.2018
Jsem sním spokojená
Avatar autora | 7.2.2018
Spokojena
Avatar autora | 29.1.2018
Velká spokojenost. Pyžama jsme objednali už opakovaně. Příjemný materiál - vydrží praní, nevytahá se, super delší zadní díl - u pyžam jiných značek máme problém právě s příliš krátkým tričkem. Jde upravit guma v pase kalhot - je normálně provlečená, nikoliv prošitá. Oceňuji, že už mají také vzory pro starší děti (fotbalový motiv).
Avatar autora | 22.1.2018
Na podzim 2017 jsem objevila tato pyzamka s prodlouzenym zadnim dilem a mohu potvrdit, ze rano se prcek budi se zakrytymi zady, vrchni dil se nevykasa i v prubehu divocejsi noci, coz je duvodem dalsi objednavky - tentokrat jsem jiz objednala vice kusu pyzamek. Jsou celobavlnena, prijemna na omak. Jedine, co bych zmenila je jehla pri siti tunelu na gumu u kalhot, material je tupou jehlou prosekan, ale zatim se dirky nezvetsuji, takze ok.
Avatar autora | 19.1.2018
Tento e-shop vřele doporučuji všem ! Skvělé, rychlé jednání ! Navíc jsme si objednali malé pyžamko a pán nám ihned nabídl výměnu, kdy přímo pro nás velmi rychle ušili větší velikost. Bylo to v předvánočním frmolu a během pár dní se výměna uskutečnila. V této době neuvěřitelné, parádní, jsem mile překvapena. S pyžamkem s hasiči je velká spokojenost, synek v něm chce chodit i přes den a navíc je praktický prodloužený vrchní díl zezadu, takže při spaní dítěti netáhne na zádíčka.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 15

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací o využívání cookies.