Hodnocení obchodu

4,9 23 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora | 5.12.2018
Pekne vzory, prodlouzeny zadni dil je super
VM Avatar autora 5.12.2018
Děkujeme za krásné hodnocení! :)
JH Avatar autora | 5.12.2018
Spokojena. Dekuji. Platila jsem predem a zbozi bylo obratem zaslano.
VM Avatar autora 5.12.2018
Děkujeme za krásné hodnocení! Zboží se snažíme poslat, jak je to jen možné - zvlášť teď před Vánoci :)
PJ Avatar autora | 21.11.2018
100% spokojenost
P Avatar autora 21.11.2018
Moc děkujeme za krásnou recenzi, doufáme, že pyžamko udělalo radost :)
SP Avatar autora | 10.11.2018
Miluju Vaše pyzamka.... moc doporučuji;)
KM Avatar autora 11.11.2018
Moc Vám děkujeme za krásné hodnocení! <3
AK Avatar autora | 1.10.2018
Spokojenost,rychlost ,kvalitní materiál.
LK Avatar autora | 27.9.2018
Veliká spokojenost, rychlé dodání, krásné pyžamka a tepláky a hlavně příjemné jednání. Do obchodu se vracím a doporučuju dál.
H Avatar autora | 6.9.2018
Jsme velmi spokojeni s rychlostí, materiálem i kvalitou zpracování. Děkuji a doporučuji!
JK Avatar autora | 4.9.2018
Velice spokojená. Rychlost, kvalitní materiál, pěkné vzory.
VZ Avatar autora | 28.6.2018
Opět jsem velice spokojená. Příjemný materiál a rychlé dodání. V neděli objednáno a v úterý dodáno.
VS Avatar autora | 24.5.2018
Super. Rychlá komunikace i vyřízení objednávky. Objednané zboží je přesně podle mých představ. Prostě nadšenost
JP Avatar autora | 17.5.2018
Spokojenost nadmíru. Pyžámko krásné.Co se týče dodací doby, v úterý večer objednáno a ve čtvrtek dopoledne dodáno.
Avatar autora | 15.5.2018
Maximalni spokojenost
PK Avatar autora | 8.5.2018
Jsem nadčená děkuji moc
EM Avatar autora | 5.5.2018
Jsem nadsena.a dcera taky.urcite to neni posledni nakup u vas.moc dekuji
ED Avatar autora | 26.4.2018
Super. Rychle dodani i komunikace.
VZ Avatar autora | 26.4.2018
Krásné kvalitní zboží, rychlá expedice a dodání Velice oceňuji prodloužený zadní díl!
JP Avatar autora | 17.4.2018
Perfektní, moc děkuji.
ZP Avatar autora | 14.3.2018
Spokojena , krásné tepláky .
PK Avatar autora | 8.3.2018
Jsem sním spokojená
KS Avatar autora | 7.2.2018
Spokojena

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 23

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací o využívání cookies.