Vážení zákazníci, vzhledem k nařízení Vlády ČR je naše prodejna v Liberci dočasně uzavřena. Vaše objednávky z e-shopu vyřizujeme v běžném režimu.

Hodnocení obchodu

5,0 97 hodnocení
Přidat hodnocení
5
94x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AJ Avatar autora Alexandra Janečková | 29.3.2020
Jsem velice spokojená s prodlouženým zadním dílem. Tato pyžámka jsme si oblíbili.
LB Avatar autora Ladislava Bolardová | 27.3.2020
Spokojenost veliká. Super materiály i motivy. Veliké plus za neprošité gumičky v pase (možnost úpravy doma ).
MV Avatar autora Michaela Volfová | 26.3.2020
Roušky jsou skvělé, krásně padnou a krásný a pohodlný materiál :)
IH Avatar autora Ivana Hettnerová | 26.3.2020
Moc hezké zboží, které dlouho vydrží, synovi jsem měnila pyžamka po dvou letech a přežily i sušičku bez větší úhony.
KK Avatar autora Klára Kubátová | 26.3.2020
Naprostá spokojenost. Rychle dodání. Kvalitní materiály, a perfektně usite.
SH Avatar autora Silvie Henclová | 26.3.2020
Spokojenost.
JH Avatar autora Jana Hummelova | 26.3.2020
Spokojena
JK Avatar autora Jana Krobová | 26.3.2020
Doporucuji kde muzu :-) krasne a kvalitni oblecky
VJ Avatar autora Veronika Jetenská | 26.3.2020
Vše ok, doporučuji :)
MK Avatar autora Mirka Kolářová | 26.3.2020
Jednoznačně doporučuji!! Krásné výrobky s nádhernými vzory, máme pyžama, leginy, softshelky, mikiny i roušky ....balíček přijde nádherně zabalený s mašličkou a pro nás Liberecaky je úplně top :) strop cedulka, vyrobeno v Liberci :) držíme moc palce v další činnosti.
AV Avatar autora Alena Volčíková | 26.3.2020
Kvalitní oblečení. Dcera nadčená. Nakupuji již podruhé.
P Avatar autora Prsky | 17.3.2020
Včera jsem objednal dnes přišlo. Krásné vzory, dobře šité prostě kvalitka 100% doporučuji!
SD Avatar autora Sandra Dufková | 17.3.2020
Krásné oblečení za dobrou cenu. Rychlé vyřízení objednávky. Jsem velice spokojená. Obchod doporučuji.
Avatar autora Vladimíra Šenkeříková | 11.3.2020
Krásné, kvalitní oblečení za sympatické ceny, moc pěkné vzory, kvalitní látky. Rychlé vyřízení objednávky, skvělá komunikace. Doporučuji a děkuji, jsem nadšená a určitě se do obchodu vrátím!
KM Avatar autora Kristýna Makarovová (Administrátor) 11.3.2020
Vážená paní Šenkeříková, mockrát Vám děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se na Váš příští nákup :)
IK Avatar autora Ivana Kotrncova | 24.2.2020
Velmi, skvělý přístup k zákazníkům. jako jedni z mála dbají na kvalitu výrobků. Příště zase pyžámka pro synky nakoupím tady . :-)
ZK Avatar autora Zuzana Kroková | 20.2.2020
Rychlé vyřízení objednávky, super pyžamka a nádherné motivy :-)
MK Avatar autora Martina Kovarova | 17.2.2020
Rychlé vyřízení objednávky, krásné a kvalitní zboží, šité s láskou :o)
BS Avatar autora Barbora Starcová | 13.2.2020
Doporucuji, kvalitni obleceni s krasnymi motivy, rychle vyrizeni objednavky, bezproblemova komunikace ????
Avatar autora Jitka Štěpánková | 12.2.2020
Rychlá komunikace, zboží bylo ihned připraveno k vyzvednutí na prodejně. Příjemná obsluha, oblečení na děti je krásné a kvalitní. Určitě se vrátím.
RP Avatar autora Renata Pospíšilová | 11.2.2020
skvělá komunikace, velmi rychlé dodání, krásné oblečení

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 97

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.