Hodnocení obchodu

5,0 238 hodnocení
Přidat hodnocení
5
235x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva | 24.11.2020
Super český výrobce! Budu jen doporučovat, krásné veselé oblečení, příjemný materiál a neskutečně rychlé dodání.
B Avatar autora Běla | 24.11.2020
Objednány veselé vánoční pyžamka a zateplené legíny. Kvalita. Zásilka doručena rychle, pěkně zabalená a malý dáreček:-)) Děkujeme a doporučujeme tento obchod.
A Avatar autora Andrea | 24.11.2020
Zboží přišlo rychle. Krásně zabalené. Vše bylo moc pěkné a kvalitní.
D Avatar autora Dita | 24.11.2020
spokojenost , perfektní
M Avatar autora Markéta | 24.11.2020
Naprostá spokojenost, jednání, domluva i zboží ????????????
ZB Avatar autora Zuzana Bye | 24.11.2020
Spokojena velmi! Oblečení hezké, ceske, kvalitní! Doručení rychle, komunikace mila.
A Avatar autora Anna | 22.11.2020
Super věci a rychlé dodání!
J Avatar autora Jarka | 22.11.2020
Vse v poradku. I pri platbe predem obratem doruceno. Pyzamo kvalitni a krasne. Hezky zabaleno. Nakupuju po nekolikate.
J Avatar autora Jana | 22.11.2020
Perfektni,pekne usporadany e-shop,prehledne, vecicky jsou krasne a funkcni..jsem nadsena! Dekuji!
I Avatar autora Iveta | 21.11.2020
Zboží krásně zabalené, pyžamko krásné. Dceři se opravdu moc líbí. Vzala jsem o velikost větší a jsem ráda, při praní se opravdu srazilo jak uvedl výrobce. Jsem spokojená. Děkuji
Z Avatar autora Zuzana | 20.11.2020
zboží mi dorazilo s pečlivostí zabalené, opatřené mašličkou a je takové, jako je inzerováno v e-shopu. Měla jsem z nákupu u tohoto prodejce upřímnou radost.
L Avatar autora Lucie | 19.11.2020
Velice spokojena
L Avatar autora Lucie | 18.11.2020
Oblečení je krásné, hezky zabalené. Objednávka byla velmi rychle vyřízena. Určitě nakoupím znovu.
DP Avatar autora Dana Plzáková | 17.11.2020
Objednávka přišla nádherně zabalená, děkuji.
A Avatar autora Andrea | 17.11.2020
Nemám co vytknout...
P Avatar autora Petra S. | 16.11.2020
Nádherné oblečení pro děti, kvalitně ušité, super materiál. Dodání velmi rychlé. Děkujeme moc!
B Avatar autora Bara | 16.11.2020
Krasne pyzamka supee material dětem se moc libi ????
RB Avatar autora Radka Bártová | 16.11.2020
Velice spokojeni, blesková dodávka, doporučeno dále a také objednali. Vše super! :-)
Š Avatar autora Šárka | 16.11.2020
Spokojenost, nakupuji pravidelně.
I Avatar autora Iva | 16.11.2020
Spokojenost

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 238

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.