Prodejna v Liberci je dočasně uzavřena. Více informací o prodejně a osobních odběrech najdete zde.

Hodnocení obchodu

5,0 334 hodnocení
Přidat hodnocení
5
331x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Adéla L. | 2.3.2021
Tepláčky byly krásné a působily velmi kvalitně. Byl to dárek, takže nemohu hodnotit, jak slouží dál, ale věřím, že parádně. :-) Komunikace e-shopu je perfektní.
VO Avatar autora Veronika Otřísalová | 2.3.2021
Velká spokojenost s oblecením...Hezky a kvalitne usito...Balíček byl brzo doma...
HB Avatar autora Hana Březinová | 1.3.2021
Krásná pyzamka, naše dvouletá dvojčata se z nich nechtějí ani svlékat, pokaždé, když si je obléknou ukazují na pyzamka a říkají krásný :) softshell kalhoty také super :)
BD Avatar autora Barbora Danielová | 1.3.2021
Tenhle obchod je pro mě ten nejlepší :) Kvalitně ušito, příjemný materiál, úžasní a ochotní majitelé. Vždycky mám strašnou radost z každé objednávky, která opravdu velmi rychle dorazí! JSTE NEJLEPŠÍ :)
N Avatar autora Nikol | 28.2.2021
Jsem spokojená, ráda doporučuji dál. Rychlé dodání, kvalitní zboží.
GH Avatar autora Gabriela Hospodárová | 28.2.2021
Velka spokojnost. Pyzamko vzorovo krasne, precizne usite. Predlzeny chrbtovy diel je super :) Odporucam, urcite som nenakupila naposledy...
F Avatar autora Františka | 25.2.2021
Ráda zde nakupuji, oblečení kvalitní, příjemné, nákup a komunikace bez problémů.
M Avatar autora Marie | 25.2.2021
Jsem moc spokojená a ráda doporučuji dál. Oblečení je kvalitní, velikosti sedí, doručení je rychlé a nákup je ve všech ohledech příjemný.
ZC Avatar autora Zuzana Cechova | 23.2.2021
Moc pekne zbozi, sito v CR, prijemne ceny, rychla doprava, bezproblemovy nakup.
A Avatar autora Ali | 22.2.2021
ještě se nestalo, abych nebyla spokojená s touto prodejnou. Velice doporučuji všem.
A Avatar autora Anonym | 22.2.2021
Rychlé dodání, bezproblémová komunikace a kvalitní zboží .
KS Avatar autora Květa Sedláčková | 21.2.2021
Rychlé dodání, mašlí ovázané, sladký dáreček, naprostá spokojenost
MM Avatar autora Michaela Slouková Mikulová | 21.2.2021
Rychlé dodání, přehledné webovky, pěkně zabaleno. Oblečení skvěle sedí a vypadá úžasně
PC Avatar autora Petra Cachova | 21.2.2021
Skvělé, rychlé dodání, kvalitní provedení
L Avatar autora Lenka | 21.2.2021
Naprostá spokojenost, pyžamko je perfektní, příjemný materiál a krásně ušité, i tepláčky jsou super, ale ty jsou nám dlouhý. Máte krásné vzory a velmi příznivé ceny. Doporučuji všem :-)
TK Avatar autora Tereza Kábelová | 18.2.2021
Super.Rychlé dodání.Přibalen i milý dáreček.Příjemný materiál.Chválím střih trička s prodlouženými zády.Kalhoty by mohly být o něco delší.Dcera má nad kotníkama, ale je to na spaní, takže nevadí.
LP Avatar autora Lenka Pecháčková | 17.2.2021
Krásně zabalené, velmi pěkně ušitý a i rychlý dodání :)
JH Avatar autora Jiří Hanuš | 17.2.2021
Tento obchod je super. Rychlé vyřízení a rychlé doručení. Doporučuji všem :)
H Avatar autora Hana N. | 16.2.2021
Doporučuji obchod. Maximální spokojenost, příjemné materiály, velikosti odpovídají, krásně ušité a také zabalené!
P Avatar autora Pavla | 14.2.2021
Již jsem objednávala 2x, kalhoty vždy krásně zabalené a nějaká sladkost k tomu :). Určitě doporučuji :)

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 334

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.