Hodnocení obchodu

5,0 80 hodnocení
Přidat hodnocení
5
77x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BS Avatar autora Barbora Starcová | 13.2.2020
Doporucuji, kvalitni obleceni s krasnymi motivy, rychle vyrizeni objednavky, bezproblemova komunikace ????
Avatar autora Jitka Štěpánková | 12.2.2020
Rychlá komunikace, zboží bylo ihned připraveno k vyzvednutí na prodejně. Příjemná obsluha, oblečení na děti je krásné a kvalitní. Určitě se vrátím.
RP Avatar autora Renata Pospíšilová | 11.2.2020
skvělá komunikace, velmi rychlé dodání, krásné oblečení
ZH Avatar autora Zdena Haladová | 10.2.2020
jSOU OPRAVDU VÝBORNÍ A MAJÍ MOC KRÁSNÁ PYŽAMKA PRO DĚTI
JH Avatar autora jana hrůšová | 2.2.2020
S obchodem jsem spokojená, vše bez problému, oblečení hezké
VV Avatar autora Věra Vodičková | 28.1.2020
Naprostá spokojenost - spojení kvalitního zboží a příjemné komunikace.
AO Avatar autora Alena Odvodová | 26.1.2020
Pěkné výrobky.
TL Avatar autora Tereza Lenkendörfer | 19.1.2020
Velmi spokojena. Prijemna obsluha a krasne veci
VM Avatar autora Veronika Mištová | 12.1.2020
Velká spokojenost pyzamka jsou nadherne, objednavam mikinu :)
SN Avatar autora Simona Nosková | 31.12.2019
Pyžama se zdají být opravdu kvalitní a některé motivy jsou moc pěkné. Ale dle mého názoru ne všechny jsou určeny pro starší věkovou skupinu ( 128-146), v tomto věku už "chlapci" netouží po bagrech, hasičích nebo motorkách, atd. Stačilo by rozdělit a vybrat jiné motivy pro starší děti od 122-146 třeba a ty menší od 86-116. Je to otázka úvahy k zamyšlení, jak využít a rozšířit nabídku, která by byla, věřím, určitě úspěšná....Jen je třeba chtít..Co třeba motiv vesmíru, planety..nebo zase dinosauru, nebo mořský svět..to jsou takové vděčná docela neutrální témata, která nejsou tolik infantilní. Povedené jsou zejména neutrální motivy pirátů, žraloků, skřítků vánočních nebo i těch medvědů nebo letadel. Jsem trochu zklamaná, že pokud jsou určité velikosti pyžam již nedostupné, že nové nenašíváte, pokud byla po nich poptávka velká nebo pokud je o ně zájem i po vyprodání..... Jinak obsluha v obchodě je milá a nápomocná. Přeji Vám hodně úspěchů v novém roce 2020 a třeba Vás mé nenásilné připomínky osloví k malé změně.
KM Avatar autora Kristýna Makarovová (Administrátor) 2.1.2020
Vážená paní Nosková, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Pyžamka šijeme v menších sériích (4-6 ks od velikosti), bohužel momentálně není v našich silách šít více kusů - šijí jen dvoje ruce, třetí ruce jsou mužské a tudíž šít neumí :). Některé motivy jsou infantilnější, s tím rozhodně souhlasím, ale je to jistě otázka vkusu. Motivy se většinou neopakují - celkově je na trhu velmi malý výběr úpletů 100% bavlny. Snažíme se však vybírat ty nejhezčí motivy, které se však často velmi rychle vyprodají a my nemáme již šanci dokoupit materiál, který bychom chtěli a víme, že měl skvělé ohlasy. V novém roce nás čeká velké množství změn, rozšíření sortimentu a zapojení další síly za strojem :) Věříme, že si u nás v budoucnu Vy i Váš synek vyberete motiv, který se Vám bude líbit. Přeji Vám krásný nový rok 2020 a ještě jednou děkuji. KM
AK Avatar autora Anastasia Kovaneva | 23.12.2019
Dětem se moc líbí
RH Avatar autora Renáta Hazuchová | 22.12.2019
Velká spokojenost.
MN Avatar autora Michaela Najmanová | 19.12.2019
Velká spokojenost! Velmi příjemný přístup obchodu a parádní oblečení. I děti mají radost z těchto měkkých dárků.
MN Avatar autora Magdalena Neusar | 19.12.2019
Vše super. Krásné a kvalitní věci, velmi rychlé doručení.
BV Avatar autora Blanka Vágnerová | 18.12.2019
Zatím první nákup, spokojenost. Velmi rychlé doručení.
JN Avatar autora Jitka Němcová | 18.12.2019
Jsem moc spokojená.
Avatar autora Markéta Šebová | 18.12.2019
Nebyl to můj první, ale ani poslední nákup. Krásné látky, krásné střihy. Krámek nádherný a obsluha neskutečně milá
JG Avatar autora Jana Garamiová | 17.12.2019
Naprostá spokojenost.Nemohla jsem nikde sehnat Vánoční pyžamko ve velikosti146.Jsem nadšená kvalitní a ten vzor,nádhera.Děkuji
KM Avatar autora Kristýna Makarovová (Administrátor) 18.12.2019
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení, paní Garamiová! :) Letos jsme Vánoční pyžamka šili poprvé, setkala se s velkým úspěchem a proto je můžete čekat i v dalších letech :)
BH Avatar autora Běla Hrazdilová | 17.12.2019
Naprostá spokojenost, zboží kvalitní, příjemná komunikace:-) Děkuji
MN Avatar autora milan nožička | 15.12.2019
ok, dobrá možnost vyzvednutí přímo v kamenné prodejně, dobrý sortiment, děti chtějí sovičky!!

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 80

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.