Dnes bude prodejna v Liberci otevřena pouze do 11:45 hodin. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 60 hodnocení
Přidat hodnocení
5
58x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
OH Avatar autora Olga Honzikova | 12.12.2019
Prijemna komunikace, rychle dodani, moznost vyzvednuti v Zasilkovne. Pekny material a vzor. Skvely napad s prodlouzenymi zady. Spokojenost. Dekuji
Avatar autora Danuše Černá | 11.12.2019
Spokojenost, opět se určitě zase vrátím. Nakoupila jsem pro všechny mé děti a nádherné vzory, příjemný materiál, rychlost dodání :)
JV Avatar autora Jana Vávrová | 9.12.2019
Velká spokojenost,pyžamko i teplačky super.
K Avatar autora Klára L. | 8.12.2019
Velká spokojenost, jen jak už bylo zmíněno, je škoda, že nejsou větší velikosti :-( Určitě by byl velký zájem, třeba ještě zvážíte.
AT Avatar autora Anna Týnová | 3.12.2019
Originální zboží české výroby, perfektní komunikace, rychlé dodání, možnost vyzvednutí v Zásilkovně. Absolutní spokojenost.
AB Avatar autora Alena Böhmová | 2.12.2019
Úžasná pyžamka , super prodloužená záda, rychlost doručení. Jen je mi líto,že šijí jen do velikosti 146.
KM Avatar autora Kristýna Makarovová (Administrátor) 2.12.2019
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení! :) Bohužel, poptávky po větších pyžamech nedokážeme pokrýt. Vzhledem k nabídce vzorů na trhu by se některým dětem motivy ani tolik nelíbily.
PO Avatar autora Pavlína Oppová | 2.12.2019
Spokojenost, rychlé doručení.
Avatar autora Lucie Šuhajíková | 2.12.2019
Rychlé doručení, kvalitní provedení. Doporučuji
EM Avatar autora Eva Machovčáková | 27.11.2019
Nakoupila jsem poprvé pro rodinu.,velká spokojenost
PB Avatar autora Pavla Bartošová | 26.11.2019
Naprosta spokojenost! Rychle doruceni,kvalitni a krasne obleceni. Nemuzu nic vytknout :)
Avatar autora Martina Šnajdrová | 21.11.2019
Rychle vyřízení objednávky. Zboží je moc pěkné. Bohužel je omezená dostupnost velikostí, ale to je dáno možnostmi výroby (nevím jestli je možnost nějak objednat nedostupné velikosti či upozornit když je zboží dostupné)
KM Avatar autora Kristýna Makarovová (Administrátor) 21.11.2019
Děkujeme za skvělé hodnocení. Velikosti je potřeba si trochu pohlídat, šijeme v menších sériích a motivy se většinou neopakují. Každopádně stačí vždy napsat/zavolat, určitě dáme vědět, zda budeme ještě došívat, popřípadě kdy bude nový motiv :)
RH Avatar autora Renáta Hazuchová | 14.11.2019
Maximální spokojenost
RL Avatar autora Renata Lukavcova | 12.11.2019
Nakupují zde pro svoji vnučku a jsem velice spokojená s kvalitou designem i cenou.veluce kladně hodnotím že se jedná o českou výrobu velmi dobrá komunikace s e-shopem i na prodejne
P Avatar autora Pavlina | 4.11.2019
Supr.Ochota.Prijemne nakupování.
RG Avatar autora Romana Grusová | 29.10.2019
Ochota a vstřícnost. Kvalitní provedení, nakupuji opakovaně.
AK Avatar autora Alena Kúdelová | 27.10.2019
Kvalitní produkt, bleskurychle dodání krásné balení. Velká spokojenosti.
JB Avatar autora Jana Bílková | 16.10.2019
Krásné a kvalitní oblečení. Pyžamka super prodloužení zadního dílu. Pěkné motivy pro holky i kluky. Rychlé dodání, možnost do zásilkovny. Už plánuji další nákup :-)
J Avatar autora Jana | 15.10.2019
velmi, vstřícnost,rychlost vyřízení objednávky, pyžamka kvalitní
ET Avatar autora Eva Tomancová | 9.10.2019
Kvalitní oblečení. Pyžamo s prodlouženým zadním dílem což je super.
ŠD Avatar autora Šárka Daňková | 1.10.2019
Velmi ❤️

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 60

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zobrazit více informací.