15% SLEVA na letní softshellky! Akce platí jen do neděle! Podívat se.

Do kdy objednat dárky pod stromeček?

5 minut čtení
TIPY A TRIKY

Jak jistě víte, Vánoce jsou za rohem. Necháváte si objednávání dárečků na poslední chvíli? Přinášíme Vám seznam, do kdy jednotlivé doručovatelské společnosti garantují doručení do Vánoc

Zásilkovna

Zásilkovna garantuje doručení do Vánoc u balíčků, které jsou podány do 17.12.2019 - to znamená, že poslední objednávku u nás na eshopu můžete udělat do půlnoci 16.12.2019 - později již neručíme za to, že Ježíšek stihne donést dáreček k Vám pod stromek. Nezapomeňte také na to, že Zásilkovna nyní neprodlužuje úložní dobu balíčků, musíte si je tedy vyzvednout během 4 úložních dní. Zásilkovna také upozorňuje, že některá výdejní místa mají omezenou kapacitu - je tedy možné, že na Vámi vybranou Zásilkovnu již nebude možné balíček doručit. 

Česká pošta

Česká pošta letos funguje lépe, než v letech předešlých. Z naší zkušenosti víme, že aktuálně potřebují 1-2 dny na doručení balíčku. Balík do ruky Vám doručí, když ho stihneme podat do 19.12. - to znamená všechny objednávky, které přijmeme do půlnoci 18.12. Balík na poštu slibují doručit, když bude podán do 20.12. Za dobu doručení doporučeného balíčku pošta momentálně neručí. 

Naše prodejna v Liberci

Na prodejně v Liberci odpovídají skladové zásoby těm eshopovým. Proto je většinou Vaše zásilka připravena v řádu minut. Někdy se však stane, že produkt musíme došít, tím se doba může prodloužit. 

Otevírací doba naší prodejny během svátků

Naposledy budeme mít otevřeno 20.12., a to standardní otevírací dobu (9:00 - 15:00). Poté bude prodejna uzavřena, znovu prodejnu otevřeme až 2. ledna 2020, a to ve standardní otevírací dobu (9:00 - 17:00). V oba tyto dny budeme mít obědovou pauzu od 12:00 do 12:30 hodin, kdy bude prodejna uzavřena. 

Přejeme Vám to nejkrásnější prožití nadcházejících svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí, klidu a lásky.

 

Líbil se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé informace do e-mailu každý týden.

 

Další články

TIPY A TRIKY
5 tipů, jak vybrat dětské pyžamo